Back to top

La guanyadora del sorteig de la Unió de Botiguers ja ha gastat el premi

Patrícia Martínez ha estat la guanyadora del sorteig d'un miler d'euros que la Unió de Botiguers de Reus regala a un dels usuaris de les seves botigues per gastar en un dia

Patrícia Martínez és la guanyadora del sorteig dels 1.000 euros de la Unió de Botiguers de Reus. Aquest dimecres l'hem acompanyat a recollir les seves compres.

La ruta ha començat a la cafeteria La Raval Santanna, l'establiment en el qual la Patrícia va omplir la butlleta que la va convertir en guanyadora del sorteig. Els altres establiments adherits a la Unió de Botiguers que completen la llista dels onze escollits són: Perfumeria Júlia, Sabateria Casas, Sabateria Centoeus, D-Stocks, Muy Mucho, Colmado Giner, Corseteria Minimum, Fil a l'Agulla, Beep Informàtica i Restaurant Colombia a la Carta. L'elecció no ha estat aleatòria. La Patrícia s'ha decantat per gastar el premi monetari en comerços que visita sovint. A més, ha volgut repartir part del premi amb la seva família. 

Arran d’aquesta notícia, la guanyadora ha decidit fer-se sòcia de la Unió de Botiguers de Reus. Per segon any consecutiu, l'associació ha regalat un miler d'euros en el marc de la campanya de primavera, amb l'objectiu de premiar la fidelitat dels clients que aposten pels comerços locals i de proximitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades