Back to top

La Guàrdia Civil desmantella una plantació interior de marihuana a Riudoms

S'han confiscat 238 plantes de marihuana preparades per a la seva recol·lecció

Agents de la Patrulla Fiscal de la Guàrdia Civil de Cambrils en col·laboració amb vigilants municipals de Riudoms, han desmantellat una plantació tipus indoor amb 238 plantes de marihuana a l'interior d'un habitatge de casc urbà d'aquesta localitat, declarant com investigada la persona que residia a l'habitatge i es dedicava a la cura i manteniment de la mateixa.

La investigació va començar a primers de desembre, gràcies a la col·laboració ciutadana que alertava de l'existència d'un habitatge, on es podria estar cultivant marihuana. Després de tenir coneixement d'aquest fet, vigilants municipals de la localitat i la Guàrdia Civil van establir diversos dispositius a l'objecte de verificar aquesta informació. Aquests dispositius van localitzar al nucli urbà, un habitatge on s'apreciava una forta olor de marihuana, podent observar com a l'exterior de la mateixa havia elements relacionat amb el cultiu intensiu de marihuana.

marihuana

Per aquest motiu es va identificar a la persona que residia a l'habitatge, la qual després de ser informada dels indicis obtinguts, va col·laborar de forma voluntària amb els agents, facilitant l'accés al garatge de l'habitatge on es trobava el cultiu. A l'interior es van localitzar 238 plantes de marihuana en fase adulta, amb  un pes de 42 quilos, així com material emprat per al seu cultiu.

Per aquest motiu es va procedir a la presa de declaració com investigada de la persona que residia a l'habitatge, per la comissió d'un presumpte delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, aquesta després de prestar declaració en dependències policials va ser posada en llibertat a disposició del jutjat en funcions de Guàrdia de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades