Back to top

La Guàrdia Civil exposa joies robades al Baix Camp

Van ser sostretes en habitatges de les comarques del Tarragonès i Baix Camp durant l'any 2006.
collarets

L'exposició romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores a les dependències de la Guàrdia Civil de Salou (Tarragona), situada en carrer Ciutat de Reus núm. 40, aquesta tindrà com a únic objectiu tornar als seus propietaris les joies que els van ser sostretes, per la qual cosa els interessats hauran de presentar algun document que acrediti la seva pertinença, factura, fotografia qualsevol altre document probatori vàlid, a més de la denúncia del robatori.

Les joies es troben dipositades en seu judicial, però es disposa de mostrari fotogràfic en dependències de la Guàrdia Civil de Salou.

Aquestes joies van ser robades el 2006 i confiscades en l'any 2007 quan es va procedir a la detenció dels integrants d'un grup criminal organitzat que es dedicava a la comissió de robatoris en habitatges i establiments comercials de diferents localitats de la província de Tarragona.

Per accedir al mostrari fotogràfic és convenient concertar visita amb l'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Salou al telèfon 977.384.953.