Back to top

La Guàrdia Municipal del Morell celebra el seu primer aniversari

Aquest divendres s'ha organitzat un esdeveniment per a celebrar el primer any de vida del cos policial i reconèixer la feina ben feta.

El municipi del Morell està de celebració, i és que la seva unitat de policia local compleix 1 any des de la seva creació. Primerament, s'ha descobert una placa commemorativa i seguidament s'han traslladat al Teatre Auditori per reivindicar la bona feina feta durant aquest darrer any. 

La creació d'un cos municipal era un reclam de la ciutadania des de feia temps. El servei en qüestió ha participat en diversos conflictes, dels quals destaquen una setantena de conflictes veïnals, una cinquantena d'abandonaments de vehicles i quatre casos de violència de gènere. La millora de la circulació al municipi també ha estat una de les millores més rellevants i la més esperada per part dels veïns. Des del consistori fan una valoració més que positiva.
 
El manteniment de la guàrdia municipal comporta una despesa anual de 250.000€. Durant l'acte, l'alcalde del Morell ha anunciat que està previst ampliar la plantilla el més aviat possible per permetre als agents més descansos entre torn i torn. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades