Back to top

La Guàrdia Urbana de Reus deté un camioner que sextuplicava la taxa d'alcohol

El conductor, que circulava fent ziga-zagues per l'autopista a l'alçada d’Altafulla, portava un camió de 40 tones carregat.
La Guàrdia Urbana de Reus deté un camioner que sextuplicava la taxa d'alcohol

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir aquest dijous, un home de 48 anys, de nacionalitat búlgara, amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.

A les 12.26 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus va alertar als Mossos d’Esquadra que hi havia un camió circulant per l’autopista AP-7, en direcció sud a l’altura d’Altafulla, fent ziga-zagues, envaint el voral i la resta de carrils. Ràpidament, una patrulla de trànsit de mossos es va dirigir cap a la via per tal de recolzar al agents de la Guàrdia Urbana i fer-se càrrec de l’actuació al tractar-se d’una via interurbana.

Els agents de la Guàrdia Urbana, després de diversos intents, van aconseguir aturar el camió en una zona de descans ubicada al PK 252,9 de l’AP-7 sentit sud, que pertany al municipi de La Canonja.

Els mossos, en arribar al lloc van identificar i van fer la prova d’alcoholèmia al conductor. El resultat de la prova amb l’etilòmetre va ser d’0,99 mg/l, una taxa més de 6 cops la permesa per a conductors professionals, que és de 0,15mg/l.

Els mossos van immobilitzar el camió, un vehicle de 40 tones carregat, i van detenir el conductor que va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb el compromís de presentar-se quan sigui requerit davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona que instruirà el cas.