Back to top

La històrica pineda, l'encant del complex residencial Reus Mediterrani

Un any més, veïns de Reus han pogut gaudir de l'estiu al Reus Mediterrani, on el pinar ha tingut protagonisme amb la seva ombra, juntament amb la frescor de la brisa marina

La zona residencial Reus Mediterrani es va fundar l’any 1963, quan molts reusencs i reusenques van començar a estiuejar a Salou als anys setanta. En aquella època apareixien anuncis de cotxes de cavalls per anar a banyar-se a la platja i això va provocar que els reusencs es fascinessin per la sorra fina i la platja poc fonda d’aquell Salou idíl·lic.

L’encant del jardí del complex residencial és la històrica pineda acompanyada de les diverses varietats washingtonianes i palmeres que donen ombra i frescor durant el període estival. La conservació d’aquesta flora dona peculiaritat a la zona costanera cambrilenca.

Des de fa molts anys famílies reusenques passen els mesos d’estiu a la zona residencial on desconnecten de la ciutat i gaudeixen de les vistes al mar i de la tranquil·litat. En els últims anys, també s’han instal·lat en el període estival, habitants d’altres indrets del país i, fins i tot, de França.

Paraules clau:

Notícies relacionades