Back to top

La por i l'estrès, els enemics de la tornada a la feina

Amb la desescalada, a poc a poc els treballadors van tornant, físicament, als seus llocs de treball. Segons l'empresa Salut i Treball, la por i l'estrès estan sent els dos sentiments més compartits en aquesta tornada a les oficines.
Salut i Treball

Molts treballadors han estat gairebé tres mesos aïllats. Però a mesura que va avançant la desescalada, els treballadors també van retornant a poc a poc a les oficines.

Una tornada que en molts casos està sent més complicada de l'esperat. Segons el gerent de l'empresa Salut i Treball, Paco Lari, la por, no només per la pandèmia, sinó per la situació econòmica de les empreses, i l'estrès que ha pogut provocar el teletreball estan sent els dos sentiments més compartits. 

Poca desconnexió durant els mesos de confinament

Una situació, a la qual li hem de sumar la manca de desconnexió. I és que durant els mesos de confinament, gran part dels treballadors han estat les 24 h del dia connectats. Un fet que, ha diferència del teletreball, Lari espera que no hagi arribat per quedar-se.

Comunicació constant entre empresa i treballadors

En qualsevol cas, Lari destaca que el més important per mantenir la confiança entre empresa i treballadors és, per una banda, dotar-los de tots els EPI necessaris, però també mantenir-los ben informats sobre la situació sanitària i econòmica de l'empresa.

Paraules clau:

Notícies relacionades