Back to top

La III Mostra de Maig de Cervesa Artesana presentarà una cervesa solidària

Enguany l'estrella serà la cervesa "l'Ermita", una varietat artesana d'edició limitada i de caràcter solidari.

Una desena d'elaboradors d'arreu d'Espanya participen enguany a la III Mostra de Maig de Cervesa Artesana (MOMA), un esdeveniment que per segon any consecutiu tornarà a tindre lloc a Castellvell del Camp. Enguany també es presentarà la cervesa artesana "l'Ermita", inspirada en l'Ermita de Santa Anna, i de caràcter solidari, ja que amb els beneficis econòmics s'ajudarà al Banc d'Aliments.

Aquest any també es comptarà amb activitats paral·leles com campionats de Cornhole i Galets, concerts o jocs tradicionals. També hi haurà tres foodtrucks així com un servei de canguratge i una ludoteca durant el matí. La mostra començarà aquest dissabte 13 de maig a les 11:00h i s'allargarà fins a la 1:00h.

Els cervesers participants

Els deu cervesers presents a la mostra provenen de diverses procedènciesAttik (Màlaga), Bidassoa Basque Brewery (Irun), Castelló Beer Factory (Castelló), Cervesses La Pirata (Súria), Les Clandestines (Montferri), Pyrene (Lo Grau), Kombucha La Valiente (Alcover), Màger (La Llacuna), Cosa Nostra (Sagunt) i Reptilian (El Vendrell).

moma 2023

Paraules clau:

Notícies relacionades