Back to top

La importància d'un bon lideratge dins una empresa

La Cambra de Comerç de Reus torna a oferir un curs per a líders d'alt rendiment. Una sisena edició que serà impartida pel formador i consultor Xavier Blanco.
Xavier Blanco a la Cambra de Comerç de Reus

Un bon líder és el que marca la diferència entre una bona empresa i una empresa brillant. Per aquest motiu, la Cambra de Comerç de Reus ha tornat a organitzar el curs de líders d’alt rendiment. Una sisena edició que arrancarà aquest mes de novembre de la mà del formador i consultor del grup CIEF, Xavier Blanco.

En aquest sentit, Blanco alerta que un líder que no sàpiga conduir un equip, es tradueix en una "pèrdua d'oportunitats i d'eficiència dins l'organització". 

El curs se sustenta en 6 tècniques bàsiques, sent la comunicació una de les eines més importants. No obstant això, el curs també ofereix tècniques d'interdependència, de gestió de conflictes, de presa de decisions, així com de millora de la capacitat d'influència.

Xavier Blanco també assegura que un bon líder comença per l'autoconeixement. I és que saber el que es vol i cap on ha d'anar l'empresa són peces clau per a un bon lideratge.

Paraules clau: