Back to top

La importància i els canvis del Màrqueting Digital dins el món empresarial

El Tecnoparc ha acollit aquest dijous la primera jornada de formació sobre Màrqueting Digital impulsada per Techma Business School, una escola empresarial que va aterrar a FiraReus la passada tardor

El Marketing Tech ha estat l'esdeveniment triat per l'escola empresarial Techma Business School de Reus per presentar-se en societat poc més de mig any després de la seva arribada a la ciutat. A través de diferents ponències i tallers i també amb la presència d'algunes empreses de l'àmbit tecnològic, més de 300 persones entre empresaris, alumnes i col·laboradors han pogut gaudir d'un matí en què s'ha parlat de diferents conceptes de màrqueting digital.

La conferència inaugural ha anat a càrrec del director general d'Ecoalf, una de les empreses referents del sector tèxtil, per la seva nul·la petjada ecològica, ja que utilitza residus recollits de rius i mars per confeccionar les seves col·leccions de roba.

Techma Busines School valora molt positivament els seus primers sis mesos a la ciutat i asseguren que ja estan preparant nous cursos i un màster nou per al pròxim curs amb l'objectiu de continuar augmentant el nombre d'alumnes.

Paraules clau:

Notícies relacionades