Back to top

La incògnita de la Mare de Déu del Camí a Cambrils

Les entitats de Cambrils viuen amb incertesa aquests mesos, a l'espera de la celebració de la Mare de Déu del Camí.
farnaca

La pandèmia del coronavirus ha provocat un daltabaix en tots els aspectes de la societat i la cultura no n'ha estat exempta. Després de veure com les festes majors de principi d'estiu anul·laven gran part de les activitats al carrer, moltes poblacions ja comencen a pensar en les següents cites culturals enmig de la incògnita de l'evolució de la malaltia.

Cambrils, per exemple, ha vist com Sant Pere es readaptava per evitar actes amb aglomeracions. En aquest sentit, s'ha optat per dur a terme espectacles itinerants, una aposta que s'anirà repetint al llarg de l'estiu. Ara bé, el seguici festiu ha hagut de quedar-se a casa per mantenir les mesures de seguretat. El proper repte per a les entitats arriba al setembre, amb la celebració de la Mare de Déu del Camí. Entre les agrupacions, hi ha una mescla de preocupació, incògnita però també moltes ganes per tornar a sortir al carrer i fer festa grossa.

Programa especial Sant Pere

Dissabte a les 17h s'estrena a Canal Reus el programa especial de Sant Pere de Cambrils des del Parc del Pescador, on parlarem amb entitats, representants municipals i el director del Museu d'Història de Cambrils per recordar els millors moments de la festa major en aquest municipi costaner. Un programa on no hi faltarà la música, de la mà dels Nyanyos de Cambrils. L'estrena serà aquest dissabte a les 5 de la tarda i es reemetrà a les deu de la nit i l'endemà diumenge a les deu del matí.

Paraules clau:

Notícies relacionades