Back to top

La Intersindical denuncia una "manca de planificació" d'Educació

El sindicat considera que s'ha carregat el pes de la reobertura a les direccions dels centres sense unes directrius clares.
Marina Sureda, Intersindical.

Des de la Intersindical-CSC coincideixen en denunciar l’opacitat del Departament d’Educació de cara als sindicats de professors i titllen de manca de planificació el pla de reobertura dels centres educatius.

A la vegada, consideren que no es donen les mesures per poder mantenir un final de curs telemàtic i també l’assistència presencial als alumnes que ho requereixin. La portaveu sectorial d'Educació, Marina Sureda, destaca que "no hi ha una gestió d'espais per diversificar aquests grups més reduïts que s'han de crear".

Pel que fa a la gestió d’espais, defensen que hi ha una mancança per garantir les mesures sanitàries. També creuen que les responsabilitats d’aplicarla reobertura s’ha carregat a les direccions dels centres i hauria de ser el Departament qui les assumís. En aquest sentit, Sureda considera que "des del Departament d'Educació s'estan espolsant les responsabilitats".

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades