Back to top

La Intersindical informa a la ciutadania de la vaga del 21 de febrer

En motiu de la vaga convocada per aquest dijous, La Intersindical ha organitzat una assemblea per informar de les accions que és duran a terme durant el dia de la mobilització. Aquesta reunió ha format part de les accions prèvies a la protesta per tal que la ciutadania conegui els motius de la vaga.
La Intersindical informa a la ciutadania de la vaga del 21 de febrer

Aquest 21 de febrer hi ha convocada una vaga general a tot Catalunya organitzada per La Intersindical - Confederació Sindical Catalana. Els motius de la mobilització se centren en protestes en l'àmbit del treball, com la no revocació de l'última reforma laboral impulsada pel Partit Popular a nivell estatal. Per altra banda però la vaga també vol servir per criticar l'impugnació per part del Govern General de les lleis aprovades pel Parlament de Catalunya en màteria social, com d'afavoriment a l'equitat de gènere o per combatre la pobresa energètica. 


Per tal d'informar sobre els motius de la vaga, el sindicat independentista ha organitzat durant els dies previs a la mobilització diverses accions. Aquest dimarts han dut a terme una assemblea oberta on s'han donat a conèixer les accions informatives realitzades fins al moment i també s'han penjat cartells de la vaga pels carrers de la ciutat. 

La principal mobilització a la capital del Baix Camp serà una manifestació convocada a la plaça Mercadal. 
 

Paraules clau: