Back to top

La investigació continua oberta l'endemà del tiroteig

A hores d'ara l'arrestat segueix en estat crític

Els Mossos d'Esquadra segueixen treballant per esclarir els motius que van portar a un veí d'Alcover de 45 anys, a disparar a tres excompanys de feina d'una empresa de seguretat ubicada al centre de Tarragona. Durant la seva fugida també va disparar contra un agent dels Mossos d'Esquadra quan intentaven interceptar-lo a la sortida de la T-11 en direcció a Maspujols.

autor tirotig

Estat crític

A hores d'ara l'arrestat segueix en estat crític i es troba ingressat a l'hospital de Bellvitge de Barcelona, on va ser traslladat ahir a la tarda per un helicòpter del SEM després de ser neutralitzat. Pel que fa a les víctimes, dues segueixen en estat greu i una en estat crític, i l'agent dels mossos ferit, segons ha indicat el conseller d'Interior Joan Ignasi Elena, evoluciona favorablement després de ser ferit de bala al braç.

masia riudoms trets

Gairebé tres hores va estar atrinxerat en una masia de Riudoms armat i amb armilla antibales mentre el Grup Especial d'Intervencions dels Mossos intentaven negociar amb ell durant hores. Finalment, l'home hauria obert foc contra els agents i aquests el van acabar neutralitzant.

Paraules clau:

Notícies relacionades