Back to top

La lírica torna de la mà del Daurada Escena

Les soprano Leonor Bonilla, Laura Brasó i Serena Sáenz Molinero, el baríton Carlos Daza i el tenor Marc Sala lluiran les seves veus al Festival de lírica.

El proper mes d'agost tindrà lloc la quarta edició del Daurada Escena, un petit festival en què s'oferiran tres concerts. L'esdeveniment té com a objectiu donar un impuls al talent jove del món de la lírica, uns artistes que pujaran a escenaris del municipis de Tarragona, Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant. La quarta edició del Daurada Escena Festival Líric Internacional es reprèn després de dos anys d'aturada a causa de les restriccions de la pandèmia.

El Daurada Escena es tracta d'un festival que neix amb la idea de fer créixer el territori en l'àmbit de la cultura. El cartell, dissenyat per l'artista local, Eva Alonso, és el resultat d'un seguiment constant del treball de la gent jove que es dedica professionalment al món de la música lírica.

Un mes d'agost acompanyat de lírica

El festival arrencarà el diumenge 7 d'agost a les 20.30 h al Seminari de Tarragona amb la veu de la soprano Leonor Bonilla acompanyada de la pianista Marta Pujol.

Una setmana més tard, el 14 d'agost a les 21 h, a l'Església de Sant Pere de Cambrils, se celebrarà el segon concert en què es lluiran les veus de la soprano Laura Brasó, el baríton Carlos Daza i el tenor Marc Sala amb el músic Josep Buforn al piano.

El punt final del Daurada Escena tindrà lloc el dijous 25 d'agost a les 20.30 h, al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant, a càrrec de la soprano Serena Sáenz Molinero i el pianista Rubén Fernández Aguirre.

Les entrades ja es poden reservar a la pàgina web del festival.

Paraules clau:

Notícies relacionades