Back to top

La Lliga Catalana es jugarà mentre es disputin els World Skate Games

El Girona i l'Igualada seran els rivals del Reus Deportiu Virginias a la primera fase de la competició, que es jugarà entre finals d'octubre i inicis de novembre.

La Federació Catalana de Patinatge ha aprofitat l'aturada de l'OK Lliga provocada pels World Skate Games d'Argentina (del 24/10 al 13/11), per organitzar la divuitena edició de la Lliga Catalana. La competició, que enguany no s'ha disputat durant la pretemporada com és habitual, servirà perquè els conjunts catalans no s'aturin en plena temporada.

El Reus Deportiu Virginias de Jordi Garcia ha quedat enquadrat al grup 1, amb el Girona i l'Igualada. El 22 d'octubre els roigs-i-negres viatjaran fins a terres gironines, mentre que el 5 de novembre rebran la visita dels de l'Anoia. Entremig, el 29 d'octubre, s'enfrontaran els gironins i els igualadins. El primer de cada grup es classificarà per la fase final de la competició, que es disputarà en una seu conjunta el cap de setmana del 12 i 13 de novembre. El Barça serà el gran absent del torneig.

Els grups

  • Grup 1 - Reus Deportiu Virginias, Girona CH, Igualada HC
  • Grup 2 - PHC Sant Cugat, CE Noia, CP Voltregà
  • Grup 3 - CE Arenys de Munt, CE Lleida Llista, CH Caldes
  • Grup 4 - CP Vilafranca, CP Calafell, PAS Alcoi 

Viña i Jansà, al World Skate Games

D'altra banda, i sense deixar el Reus Deportiu, els joves Nil Viña i Guillem Jansà -que va debutar amb el primer equip en la final de la Supercopa contra el Barça- han estat convocats per la selecció espanyola sots-19, amb qui viatjaran fins a Argentina per jugar els World Skate Games (del 30/10 al 05/11).

Paraules clau:

Notícies relacionades