Back to top

La Lliga Europea torna al Palau d'Esports més de mil dies després

El Reus Deportiu rep la visita del SCRA Saint-Omer francès, el teòric equip menys fort del grup. Els roigs-i-negres volen sumar els tres punts per començar amb bon peu la competició continental.

L'últim partit de Lliga Europea al Palau d'Esports data del 14 de desembre del 2019. Reus i Sporting de Portugal es van enfrontar al temple reusenc en un duel que va acabar en empat (3-3), i que, sense saber-ho, va ser el darrer duel dels ganxets a casa en competició continental abans de la pandèmia. Un enfrontament que es repetirà d'aquí a unes setmanes a la bombonera. Posteriorment, va arribar la final a nou de Luso el 2021, i després la Golden Cup de La Corunya el 2022. 

I el Reus debuta contra el Saint-Omer francès, en un duel en què els de Jordi Garcia són favorits per sumar els tres punts. Per aconseguir un dels dos bitllets per la final a vuit, els roigs-i-negres han de fer-se forts a casa i sumar de tres en tres.

Descobreix com juga el Saint-Omer 

Ara fa uns dies, al Cercle Central de Canal Reus, vam analitzar el conjunt francès amb el Ricard Notario, l'analista de la casa. Recupera l'anàlisi en el següent vídeo.

Paraules clau:

Notícies relacionades