Back to top

La Llosa reclama més seguretat

Els veïns de la Llosa se senten insegurs. Els robatoris que han tingut lloc a diverses cases de la zona han fet saltar totes les alarmes. És per això que ara, tornen a sorgir una reivindicació històrica: millorar les llums del carrer quan es fa fosc.

Farts dels episodis de robatoris, els veïns de la Llosa de Cambrils reclamen més seguretat als carrers. La demanda de millora de l'enllumenat s'ha cronificat al llarg dels anys, tal com recorda la presidenta de l'entitat veïnal Anna Maria Franquet. De fet, consideren que la llum pobra dels carrers propicia la presència de lladres a la zona. 

El carrer Acàcies ha estat testimoni dels últims assalts, tal com expliquen els veïns, que apunten que els lladres van entrar a les cases, primeres però també segones residències, en pocs dies de diferència. Tot plegat ha fet que protegissin els domicilis per evitar nous incidents. És el cas del Jordi, qui després que entressin a robar a casa seva, ha optat per contractar una alarma i col·locar una tanca més alta per dificultar que robatoris com el patit es repeteixin.

Més policies a la Llosa

Davant d'aquest context, des de l'associació de veïns de la Llosa també assenyalen que caldria més presència policial a la zona, tot i que remarquen que guanyar qualitat lumínica de nit afavoriria la sensació de seguretat.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades