Back to top

La Llotja de Reus, reconeguda com a Llotja de Referència de Catalunya

L'ens reusenc és el primer de tot Catalunya en obtenir aquest reconeixement i, també, la quarta de tot l’Estat espanyol

La Llotja de Reus s'ha convertit en la primera Llotja de Catalunya i la quarta de l'Estat espanyol en obtenir el reconeixement com a Llotja de Referència. D'aquesta manera la Generalitat, a través del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, ha certificat la màxima qualitat en el desenvolupament de les funcions de la Llotja amb una informació que s'ajusta als estàndard i atorga la màxima fiabilitat en les cotitzacions dels productes pels quals ha rebut aquest reconeixement; els ous, l'ametlla, l'avellana i la garrofa.

El reconeixement com a Llotja de Referència clou un procés que es va iniciar amb l'actualització dels estatuts de la institució, la tardor del 2019 i un cop oberta la convocatòria del Ministeri d'Agricultura, la Llotja va iniciar els tràmits corresponents a través de la Generalitat.

Llotja de Reus

El reconeixement com a Llotja de Referència arriba pocs dies abans de complir-se el 50è aniversari de l'acord de la Cambra per a la creació de la nova Llotja de Contractació de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades