Back to top

A la llum les rivals del Reus Ganxets Miró a la Superdivisió

El Reus Ganxets Miró ja sap contra qui ha de defensar el subcampionat de la Superdivisió. Velles conegudes com l'Hujase Jaén o l'Irún Leka Enea es tornaran a creuar en el camí de les del Baix Camp.

Si fa uns dies es coneixien les rivals del Reus Ganxets Miró a l'Europe Cup, ara ja sap contra qui es jugarà el títol de la Superdivisió. Les reusenques han quedat enquadrades al grup dos de la competició, conjuntament amb l'Hujase Jaén d'Andalusia; el CTT Santa Eulària i el Son Cladera CTT de les Illes Balears; l'Irún Leka Enea del País Basc i la Universitat de Burgos - TPF de Castella i Lleó.

A l'altre grup hi ha les vigents campiones de la Superdivisió, el Girbau Vic TT; l'UCAM Cartagena murcià; el Vidrio Servicie, el Tecnigen Linares i el Club Tenis de Mesa Vegas del Genil d'Andalusia i el Tenis Taula Tramuntana Figueres.

Defensen el subcampionat

El Reus Ganxets Miró va quedar subcampiona de la Superdivisió la temporada passada, després de caure en la final contra el Girbau Vic (1-4). Aquest subcampionat i la Copa de la Reina van significar la millor temporada de la història del club. 

Paraules clau:

Notícies relacionades