Back to top

La manca d'acord pel Pòsit atura el projecte de La Llosa Resort, segons l'Ajuntament

El consistori assegura que la promotora del projecte, Tidex, va oferir l'obra del complex de luxe com a "compensació" per les exigències que demana l'explotador del pàrquing de la plaça on s'ha de construir l'hotel. Des de l'equip de govern insisteixen que es tracta d'una situació provisional i que no té res a veure amb una qüestió econòmica.
El cartell de l'obra de La Llosa Resort, de Tidex

El Pòsit depèn de La Llosa Resort i La Llosa Resort depèn d'El Pòsit. D'aquesta manera justifica l'Ajuntament de Cambrils la situació d'aturada que experimenta el projecte d'hotel de luxe al barri costaner de l'oest del municipi.

Segons el consistori, l'empresa promotora de La Llosa Resort, Tidex, hauria ofert a Estructuras Carvajal, l'explotadora del pàrquing d'El Pòsit, fer-se càrrec de les obres del projecte de luxe. D'aquesta manera, i tal com explica l'equip de govern, es podria desencallar la situació de l'hotel d'El Pòsit.

I és que l'Ajuntament, que defensa estar fent de mediador entre les dues parts, veu aquest moviment com una compensació a les exigències econòmiques de Carvajal. "Una de les pretensions d'una de les parts implicades és fer l'obra de La Llosa Resort per a compensar la despesa econòmica que tindria a El Pòsit", manifesta el regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Cambrils, Joan Maria Artigau. "Suposo que el que desencadenarà el tema serà que es pugui entrar al pàrquing per a fer l'hotel d'El Pòsit", reitera.

El projecte de La Llosa Resort va se anunciat per Tidex l'abril del 2016, amb previsió de tenir l'equipament enllestit l'any 2018. D'altra banda, el projecte d'El Pòsit porta aturat des del 2013 pel conflicte entre l'empresa promotora i l'explotadora del pàrquing, Estructuras Carvajal, que demanava una compensació econòmica a Tidex per reforçar els pilars de l'aparcament. Una actuació necessària si es vol aixecar l'hotel.

Paraules clau: