La maquinària roig-i-negra passa per sobre del Palafrugell

Els roig-i-negres van quallar un partit sòlid, amb un gran inici de la segona meitat que els va permetre distanciar-se en el marcador. Raül Marín, Checco Compagno i Sergi Aragonès van ser els màxims golejadors reusencs

Nova victòria del Reus Deportiu Virginias per consolidar-se a la part alta de la classificació de l'OK Lliga. Els reusencs, però, van haver de suar per tirar endavant el matx, amb una primera part molt igualada. Raül Marín inaugurava l'electrònic en el minut 4 amb un contraatac iniciat per Marc Julià i amb l'assistència de David Gelmà.

El Palafrugell responia ràpidament i capgirava el marcador amb els gols de Sergi Canet i Marc Figa des del punt de penal. Després d'uns minuts sense gols, l'italià Compagno feia el 2-2 aprofitant una passada de Marín i Julià tornava a posar al Reus per davant amb una gran jugada individual abans del descans.

A la represa, els de Jordi Garcia van encarrilar el matx en només cinc minuts. Compagno anotava el 2 a 4 aixecant i picant a dins l'àrea dels empordanesos. El Palafrugell reduïa distàncies amb un xut potent de Ruiz, però el Reus ja no tenia aturador.

Sergi Aragonès, en el seu segon partit de roig-i-negre, aprofitava un refús dins l'àrea per fer el 3-5 i un minut després, Marín convertia una directa per ampliar encara més el marcador. Tres minuts després, novament Marín i Aragonès connectaven per fer el 3 a 7. Amb el partit encarrilat, Figa retallava distàncies a cinc minuts del final, però de nou el 'killer' reusenc Raül Marín tornava a ampliar el marcador. A dos minuts pel final, el local Ceschini situava el 5 a 8 definitiu.

Amb aquesta victòria el Reus se situa quart amb 29 punts, quatre més que el Noia que compta amb dos partits menys que els reusencs. Ara, els de Jordi Garcia se centraran a preparar el pròxim repte: visitar el Palau Blaugrana diumenge vinent, per intentar ser els primers que facin perdre punts al Barça aquesta temporada.