Back to top

"La Masia a la llum de la lluna", una exposició que commemora els 100 anys de l'obra de Miró

El Centre Cultural Església Vella de Mont-roig acull l'exposició "La Masia a la llum de la lluna". Es tracta d'una anàlisi subjectiva del quadre de Joan Miró portada a terme per l'artista local Joan Vilà.

"La Masia a la llum de la lluna", una interpretació del quadre de Joan Miró a càrrec de Joan Vilà protagonitza l'última exposició del Centre d'Estudis Mont-rogencs, en col·laboració amb l'Ajuntament del municipi. Aquesta es troba ubicada al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig, commemora els 100 anys del quadre i de La Masia i és una de les participacions del programa d'actes titulat "Cent anys inspirant".

L'artista local Joan Vilà ha estat analitzant subjectivament el quadre de Miró amb una visió allunyada de la interpretació oficial del quadre durant un procés que ha durat pràcticament 3 anys. D'aquesta manera, ha explorat el simbolisme poètic que amaga cadascun dels detalls que, aparentment, semblarien insignificants.

"La Masia a la llum de la lluna"

El quadre en qüestió, "La Masia", compta amb tota una sèrie d'elements amagats que poden tenir un significat concret i que es troben relacionats amb la vida del pintor. Vilà proposa als visitants un viatge que els permetrà donar resposta a tota una sèrie d'incògnites sobre la presència de diferents elements del quadre, mentre reflexionen entorn el món de Miró i la interpretació personal de l'artista local.

La seva inauguració va ser portada a terme el dilluns dia 22 d'agost i es pot visitar de dimarts a dissabte de les 9:30 h a les 13:30 i de 17 h a 19 h i els diumenges de 9:30 h a 13:30 h. La seva entrada és gratuïta i durarà fins al dia 7 d'octubre.

Paraules clau:

Notícies relacionades