Back to top

La meteorologia ha respectat la Diada del Pop

El bosquet del Llastres, a Miami Platja, ha acollit una nova edició de la Diada del pop, en el marc de les onzenes jornades gastronòmiques dedicades a aquest ingredient. Nombrosos visitants han consumit les més de 4.000 tapes que han cuinat una desena de restaurants del municipi.
gastronomia

Fideuà de pop, popets encebats, amanida de pop a la taronja... Aquestes són només algunes de les propostes culinàries que s'han pogut degustar durant la Diada del pop, una diada en què s'han servit més de 4.000 tapes. Tot i que la pluja ha amenaçat fins a l'hora d'inici, al final ha sortit el sol i ha permès als assistents gaudir de les tapes del pop.

Entre els restaurants participants, alguns ho feien per primera vegada, com ens explica la Mihaela Tejero, d'El Rancho, que afegeix que "així podem promocionar una mica el nostre restaurant, i bé, ens ha fet il·lusió i veiem que això funciona. Hem preparat 450 tapes i ja estan quasi acabades". D'altres, com el Jordi Sabaté de l'Eclipse, ens explica que és el cinquè any que hi participa, i diu que ho fa perquè "són unes jornades en què cada vegada hi ve més gent, i serveix de promoció pel nostre restaurant (...). Enguany hem repartit 700 degustacions."

Tot i que la diada és positiva pels restaurants, sovint costa que hi participin. La regidora d'Impuls Econòmic i Turisme, Yolanda Pérez, diu que "quan fem alguna jornada gastronòmica en la que no t'has de moure del teu restaurant, evidentment sempre hi ha més participació perquè estàs a casa, no et suposa una feina extra. Això sí, això pensa que has de deixar el teu restaurant, t'has de desplaçar aquí, has d'estar aquí treballant, a la mateixa hora tens el teu restaurant obert... o sigui que jo sempre dic als que participen que són uns valents, i agraïm la seva participació perquè sabem que fan un esforç molt important."

Actuacions musicals i exhibicions de ball han complementat la diada gastronòmica.

Paraules clau:

Notícies relacionades