Back to top

La Mona arriba a casa dels fillols tot i el confinament

Algunes pastisseries s'han reinventat i han servit mones a domicili, com el cas del forn de pa i pastisseria Huguet de Reus.
Mona de pasqua

El confinament ha fet que moltes pastisseries s'hagin hagut de reinventar a l'hora de vendre la tradicional Mona de Pasqua. Tot i que enguany, el nombre de vendes ha disminuït potencialment, diversos establiments del gremi s'han posat les piles perquè cap fillol es quedi sense la seva mona.

És el cas del forn de pa i pastisseria Huguet que des de la setmana passada serveix mones a domicili.

Compra per Internet

'Els compradors entren a la nostra pàgina web i encomanen la figura que més els agrada. Nosaltres, tot i el poc personal que tenim, la portem a domicili', explica el propietari del forn de pa i pastisseria Huguet, Ramon de la Fuente.

Figures de la mona

60% dels ingressos de l'any

La Pasqua és la campanya més important de l'any per a les pastisseries. Porten molts mesos treballant i preparant tota la feinada que hi ha darrere d'aquesta data. De fet, les mones i les figures aporten la majoria d'ingressos de l'any. Concretament, entre un 50 i un 60%.

Menjar-se la Mona a casa

El forn de pa i pastisseria Huguet és un dels diversos establiments del gremi que s'han adaptat a aquestes noves circumstàncies i han fet possible que aquells qui ho desitgin puguin menjar-se la Mona. Això sí, a casa.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades