Back to top

La Mossèn Frederic Bara busca solucions per continuar atenent menors

Es reuniran en els pròxims dies amb l'alcalde de Reus mentre fan una crida a la ciutadania.

Aquest divendres fa una setmana que Canal Reus els explicava que s'havia resolt el concurs per l'atenció de joves en risc d'exclusió social. Un concurs iniciat per l'Ajuntament de Reus i que es va endur la Fundació Pere Tarrés per davant de la Mossèn Frederic Bara. Precisament aquests darrers, que han executat el servei durant els darrers anys sense rebre els diners pertinents del consistori, veuen la resolució del concurs com un risc.  
 
Segons han confirmat des de la Mossèn Frederic Bara, l'Ajuntament de Reus ha acceptat, després de mesos, reunir-se amb ells per abordar el futur de la fundació i els serveis que presta. El fet d'haver perdut el concurs que s'ha licitat aquest 2022 els preocupa perquè veuen com poden desaparèixer i com no se'ls valora la feina que han fet els darrers anys. 
 
De moment la Fundació continua buscant recursos per tirar endavant els casals previstos aquest estiu. I esperen que la feina que han fet durant el primer semestre del 2022 els sigui recompensada... més tenint en compte que l'Ajuntament no s'ha fet mai càrrec, segons han criticat reiteradament, de la part que els pertocava del contracte programa signat amb la Generalitat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades