Back to top

La multa de 500.000 euros a Gas Natural, pendent del TSJC

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) encara no ha resolt el recurs contenciós administratiu que l'empresa energètica va presentar contra la sanció imposada per la Generalitat. Avui es compleixen dos anys de la mort de la veïna de Reus a qui Gas Natural va tallar la llum
La multa de 500.000 euros a Gas Natural, pendent del TSJC

L'Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) denuncia que l'empresa Naturgy, anterior Gas Natural. encara no ha pagat la sanció de 500.000 euros imposada per la mort de la Rosa a Reus.  Precisament, avui es compleixen dos anys d'aquells fets que van generar una gran alarma social.

La Generalitat de Catalunya va sancionar l'empresa energètica en el marc de la llei 24/2015. Recordem que Gas Natural va tallar la llum de la veïna sense demanar l'informe de risc d'exclusió residencial, tal i com estableix la normativa.

L'empresa Naturgy va recórrer aquesta sanció presentant un recurs contenciós administratiu al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El Departament d'Empresa de la Generalitat ha confirmat a Canal Reus que el recurs encara no s'ha resolt i per tant, la sanció no s'ha pagat.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades