Back to top

La música eclèctica de Namina torna a Reus en el marc de l'Accents

El teatre Bartrina i els Jardins de la Casa Rull han estat, aquest cap de setmana, els escenaris del Festival accents, un festival que enguany celebra la sisena edició. En concret s'ha pogut escoltar la música de Sílvia Comes i Joan Isaac, amb el tribut a Silvio Rodríguez, i la de Namina, d'origen catalanobrasiler.
namina canta en el marc del festival accents

La veu i la guitarra de Namina, amb cançons íntimes i lletres en forma de poema, han omplert de música els jardins de la Casa Rull. La seva música és eclèctica i difícil de definir, es pot dir que té un estil propi. A l'escenari, Namina es mostra molt propera al públic. A moments cantant molt fluix, fins i tot xiuxiuejant, amb veu profunda, i en altres alçant fortament la veu, amb un to esquinçat. D'aquesta manera ha sabut interessar al públic, un públic que, en part, reconeix que ha volgut assistir a la cita per conèixer més a fons aquesta cantant, de pare català i mare brasilera.

Encara aquest diumenge l'Accents ens ha ofert una altra actuació, la de Sílvia Comes i Joan Isaac, oferint un tribut al cantant Sílvio Rodríguez.

El proper concert del festival serà dissabte que ve al migdia i anirà a càrrec de la cantant menorquina Anna Ferrer.

L'Accents, que ha programat una vintena d'actuacions sobretot a Reus, però també a Cambrils, Riudoms, Mont-roig i Alcover, finalitzarà el proper 20 de desembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades