Back to top

La música negra s'apropa a la canalla

El Teatre Bartrina ha acollit un espectacle per a infants i famílies emmarcat dins de la programació del Festival de Música Negra de Catalunya. "Black Music pels més Menuts" és un concert on artistes i públic comparteixen l'escenari. La canalla se sent immersa dins l'actuació mentre fan un viatge per la història d'aquest gènere musical.
Música negra i proximitat amb els artistes en una mescla per a la canalla

Des de cançons espirituals fins al Funk, passant pel reggae, el swing o el Rhythm'n and Blues. Black Music pels més Menuts és un espectacle que fa un recorregut per les diferents etapes de la música negra al llarg dels anys. Una actuació musical molt lligada al moviment i a les sensacions on els músics estan envoltats pels mateixos espectadors, un públic de 0 a 5 anys i les seves famílies.

Durant l'espectacle es poden escoltar diferents instruments de vent i percussió, alguns ben coneguts com el saxo, l'acordió o la guitarra i d'altres menys coneguts com un vibràfon. Tot plegat mesclat amb les llums, els colors i el moviment. Una combinació que deix a la canalla embadalida.

Aquesta actuació està emmarcada dins del Black Music, un festival de música negra que se celebra principalment a terres gironines però la programació fa escala a Reus amb algunes actuacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades