Back to top

La música protagonitza el Dia Mundial de l'Alzheimer

Reus ha celebrat el Dia Mundial de l'Alzheimer amb el primer festival adreçat als pacients d'Alzheimer de la província: 'Un dia per recordar'

L'Alzheimer és un trastorn progressiu i degeneratiu de les cèl·lules cerebrals que provoca un deteriorament de la memòria, el pensament i la conducta de la persona. Avui, dimecres 21 de setembre, se celebra el Dia Mundial de l'Alzheimer, una jornada que Reus ha volgut celebrar amb les persones que pateixen aquesta malaltia.
  
Així, el Centre Terapèutic per a l'Alzheimer de Reus i la Unitat de la Memòria de l'Associació d'Alzheimer i Altres Trastorns Neurocognitius Reus i Baix Camp ha optat per un esmorzar i una festa musical titulada 'Un dia per recordar', dedicada al record d'aquelles vivències que només les melodies poden retornar a l'actualitat. Des de l'organització creuen que visibilitzar la malaltia ha de ser prioritari en la societat actual.

Temes com 'Resistiré' i 'Cachito mío' han fet aixecar de les seves cadires als pacients del centre en una celebració que han compartit amb els seus familiars i acompanyants.

Paraules clau:

Notícies relacionades