Back to top

La Nit d'Artistes de Cambrils compleix la majoria d'edat

El Parc del Pinaret es prepara per una nova edició de la Nit d'Artistes de Cambrils, que enguany compleix divuit anys. Un aniversari especial, en què s'hi podran veure 17 espectacles de tot tipus de forma gratuïta.
NAC

Divuit anys no es compleixen cada dia i per una iniciativa com la Nit d'Artistes de Cambrils, celebrar aquest aniversari és tot un orgull. Encara que fa anys que està consolidat, la NAC no ha variat la seva essència al llarg dels anys: espectacles gratuïts, de diverses disciplines artístiques i amb molt bon rotllo entre tots els integrants. Malgrat que molts artistes han anat pujant reiteradament a l'escenari del Parc del Pinaret, la Nit d'Artistes ha permès donar a conèixer talents ocults del territoriEnguany, la iniciativa compta amb un caire solidari, ja que s'adhereix al projecte de nassos vermells dels Papallupes.

Dissabte, al Parc del Pinaret no hi haurà ni espelmes ni pastís per celebrar la majoria d'edat de la NAC. Però el que no hi faltarà, de ben segur, és un públic entregat i moltes sorpreses.

Notícies relacionades