Back to top

La Nit d'Artistes s'allarga fins als 4 dies d'activitats

MARIA LUCEA

16 artistes participaran aquest any a la Nit d’Artistes de Cambrils. Per aquesta edició s’ha decidit ampliar el nombre de dies i la festa començarà el proper dimecres 19 d’agost i acabarà amb els espectacles el dissabte 22. Aquest festival de petita escala s’ha convertit en tot un referent pels artistes del territori i enguany han incorporat noves activitats per a tots els públics.

El que fins ara era una sola nit dedicada a joves artistes i nous talents ara s’ha convertit en 4 dies de festa. La nit dels artistes amplia les seves activitats per oferir una diversitat apta per a tots els públics. La consolidació d’aquest certamen ha fet possible l’ampliació de les activitats.

Les novetats per aquesta catorzena edició són la festa de l’escuma i els jocs de fusta tradicionals i la festa holi, un esclat de pintures i música. També destaquen els concerts a l’aire lliure del grup reusenc Pokers i de la intèrpret Isaura.

Però, sens dubte, el dia més esperat és el dissabte, on 16 artistes presentaran els seus espectacles de música, circ, màgia, dansa i moltes altres plataformes. Nits d’artistes s’ha convertit en un certamen per donar una empenta al nous talents.

L’entrada del dissabte nit serà solidària i es demana que el públic assistent porti llet i llaunes de conserva per a col·laborar amb el Banc d’Aliments.