Back to top

La nova junta de la FAVR apostarà per la seguretat ciutadana als barris

Marcos Massó s'ha presentat com a nou president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus. Massó agafa el relleu de Valentín Rodríguez, i avança que vol mantenir les principals vies de treball que fins ara tenia la Federació.
La nova junta de la FAVR apostarà per la seguretat ciutadana als barris

El nou president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, Marcos Massó, es marca com a fita principal millorar la seguretat als barris. Així ho ha comunicat al seu acte de presentació d'aquest dimecres a la tarda, després d'haver estat escollit quasi de manera unànime per liderar la Federació aquest dimarts al vespre. "Els problemes més importants d'ara dels barris són la seguretat ciutadana, la neteja i la manca d'il·luminació", explica el nou president de la FAVR, Marcos Massó.

Marcos Massó, president de l'Associació de Veïns d'Aigüesverds, agafa el relleu de Valentín Rodríguez, que ha estat al capdavant de la federació durant vuit anys. Massó manté que la intenció és seguir treballant en la línia que tenia fins ara la FAVR per reflotar els barris. "Nosaltres recordarem cada dia a l'Ajuntament les necessitats dels barris, perquè no se n'oblidin", afegeix.

El nou president també seguirà treballant amb fronts que han quedat oberts a l'antiga federació. És el cas de les signatures pel baixador de Bellissens, que ja s'han presentat al Ministeri de Foment, o la pobresa energètica, que es treballa amb el Síndic de Greuges.

Paraules clau: