Back to top

La nova onada de robatoris preocupa els veïns d'Almoster

Alguns municipis del Baix Camp estan vivint moments d'inseguretat, després de la nova onada de robatoris que s'estan produint al territori. L'últim d'aquests ha tingut lloc aquest cap de setmana a Almoster, on en menys d'una hora van entrar a robar a quatre cases, arribant en un dels casos a l'agressió física.
Onada de robatoris a Almoster

Des de fa dues setmanes, els robatoris en diferents domicilis d'Almoster s'han convertit en habituals.

De moment, ja s'han comptabilitzat prop de 8 casos. La majoria d'aquests s'han produït a la urbanització Mas Carreras, just a l'entrada del poble, on durant aquest últim cap de setmana, i en menys d'una hora, han entrat a robar a un total de 4 cases, arribant a utilitzar la violència física en alguns casos.

Una situació d'inseguretat que preocupa, i molt, els veïns de la zona, tal com assegura l'alcalde d'Almoster, Àngel Xifré. No obstant això, Xifré assegura que aquesta onada de robatoris és cíclica i que acostuma a passar cada any. Per aquest motiu, recomana a la ciutadania a prendre mesures al respecte.

Els Mossos intensifiquen la seva presència

mossos

Una onada de robatoris que no només ha patit Almoster. Altres municipis com és el cas d'Alforja també han estat víctimes d'aquesta inseguretat. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra asseguren que ja han augmentat la seva presència al territori.

Paraules clau:

Notícies relacionades