Back to top

La nova ruta gastronòmica TapaReus uneix 24 establiments

A partir del proper 4 d'octubre, fins a 24 establiments oferiran des de dos quarts de nou fins a les onze de la nit una selecció de tapes gurmet maridades amb una copa de vi o cava pel preu de 5 euros.
la nova ruta TapaReus uneix 24 establiments

Reus torna a apostar per la gastronomia amb TapaReus, una nova ruta setmanal gastronòmica pels carrers de la ciutat que combinarà tapes gourmet amb una copa de vi o cava per cinc euros. A partir del proper 4 d'octubre, fins a 24 establiments oferiran les seves millors degustacions cada dijous de dos quarts de nou a les onze de la nit, una opció per conèixer, gaudir i compartir la diversitat gastronòmica reusenca amb productes de qualitat i quilòmetre 0. "L'objectiu és socialitzar i que el públic tingui una proposta gastronòmica molt interessant des de la vessant de tapes gurmet de nivell amb bons vins i caves", explica el representant de Gleva Estates, Carles Antonio.

La proposta del Gremi d'Hostaleria de Reus ha tingut una molt bona acollida entre els establiments de la ciutat, arribant així a crear una oferta de 24 tapes diferents. Això sí, l'objectiu de TapaReus no és posicionar-se com a rival d'altres rutes gastronòmiques, sinó unir-se per tal de donar a conèixer l'oferta d'hosteleria i restauració de la ciutat. "Tots els restauradors estan encantats, hi han volgut participar des del primer moment i han reconegut que era necessària una cosa així. Penso que també aporta valor al Ganxet Pintxo, són dues coses complementàries que sumen", reconeix el portaveu del Gremi d'Hostaleria de Reus, Albert Bages.

Per tal de fidelitzar els clients, des de TapaReus s'ha creat un passaport que obsequiarà els clients que hagin completat deu degustacions amb un privilegi exclusiu, així com també una opció VIP que sortejarà un cop al mes tapes gratuïtes.

Paraules clau: