Back to top

La Palma acull concerts vermut diaris fins la vigília de Sant Pere

Vermut i música s'han aliat una vegada més amb motiu dels concerts vermut de Festa Major. Des de dissabte i fins dimarts, diferents artistes hauran passat per l'escenari de La Palma de Reus.

Els concerts vermut han arrencat aquest dissabte amb l'acordionista diatònic Pere Romaní, que ha presentat Harmònic, el seu primer CD com a solista. És un treball integrat per catorze composicions de ball folk pròpies. L'han acompanyat el reusenc Marc Vall a la percussió, Héctor Beberide a les cordes i Joan Tomàs al contrabaix. Diumenge ha estat el torn del Carles Belda i el conjunt Badabadoc han estat l'altre plat fort dels concerts. El grup, encapçalat per Belda, ha  interpretat creacions d'estil caribeny que han fet les delícies dels presents, ja amb ganes de reviure una Festa Major com les d'abans.

agrupació musical

 Els concerts vermut continuaran amb l'actuació de FanFarra, una agrupació que interpreta els grans èxits de la nostra música d'una manera fresca i festiva. I precisament tancaran els concerts vermut de festa major la Banda de la Festa Major, que tocarà versions de peces musicals del seguici festiu reusenc portades a l'escenari, amb una orquestra de músics locals i una original posada posada en escena.

Paraules clau:

Notícies relacionades