Back to top

La Palma es converteix en un monestir terrorífic

Durant la tarda de divendres i dissabte, la Palma de Reus s'ha convertit en un monestir terrorífic, i és que ha acollit la sisena edició de la Palma Terror Show. Tot plegat per commemorar el Halloween, una festa molt arrelada als països anglosaxons.
6a edició palma terror show

Amb una escenografia i decoració molt treballades, una trentena de joves han dut a terme, un any més, la Palma Terror Show. Enguany l'espai s'ha ambientat en un monestir terrorífic, amb personatges molt peculiars que, més que dur a terme pràctiques religioses, practiquen rituals més propers al sadisme.

En aquesta edició el passatge ha tornat a l'espai de la Palma, després que hagin acabat les obres. Entre els assistents, alguns han passat més por que d'altres.

En els preparatius de la Palma Terror Show hi han col·laborat departaments municipals com Brigades Municipals, Deixalleries de Reus i l'Institut Municipal Reus Cultura, a més de diverses entitats de la ciutat com el Bravium. 

Però com cada any, la iniciativa també ha tingut un vessant solidari. Tothom qui ha volgut entrar al passatge del terror ha hagut de portar dos brics de llet que aniran destinats al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. El muntatge terrorífic l'han visitat més de tres-centes persones.

Paraules clau:

Notícies relacionades