Back to top

La Palma millora les condicions de la sala polivalent

L'espai cultural La Palma de Reus ha renovat diverses de les seves instal•lacions. La major part dels canvis s'han dut a terme a la sala polivalent on s'ha aprofitat per adaptar-la a la normativa de foc, l'accessibilitat i les millores en els acabats. La inversió, a càrrec de l'Ajuntament reusenc, ha suposat un cost de més de 120 mil euros. Les obres encara no estan del tot finalitzades però la intervanció que s'ha fet en facilita ja l'ús.
Renovació sala polivalent La Palma

Després de 3 mesos d'obres, les millores efectuades a la sala polivalent de l'espai cultural La Palma són més que visibles. Un dels grans canvis és l'adaptació de la sala a la normativa del foc per la qual cosa tots els materials emprats són ignífugs. Per altra banda, s'ha recuperat l'estructura original del sostre retirant així el seu revestiment pel fet de suposar un perill amb temes de prevenció de foc. De la mateixa manera, amb la intenció de tenir en compte el benestar dels veïns de la zona, s'han col·locat panells fonoabsorvents per insonoritzar l'espai.

A l'exterior de la sala, també s'ha adaptat un nou lavabo al costat dels serveis ja existents i s'ha afegit un canviador per a nadons. Les accions han suposat una inversió de més de 120.000 euros que ha anat a càrrec de l'Ajuntament de Reus.

"Com tots sabem, l'espai cultural La Palma té molta vida i se li dóna molt d'ús. Evidentment, s'ha d'anar invertint, adaptant i millorant i, per tant, era una de les nostres prioritats en aquesta legislatura", comenta la regidora de Cultura i Projecció a l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles.

Actualment, es duen a terme els darrers repassos de cara a què a finals de gener es puguin donar per finalitzades les obres. Tot i això, la sala ja està oberta a disposició del públic tal i com ja s'ha fet en darreres ocasions.

Paraules clau: