Back to top

"La pandèmia marcarà a tota una generació d'alumnes"

Representants del CCOO denuncien que la COVID ha agreujat les mancances que s'arrossegaven des de fa anys

Els mestres i professors han esdevingut un col·lectiu que ha patit retallades de part del govern des de fa més de 10 anys. A més, la situació de malestar s'ha agreujat considerablement amb la COVID. Tal com denunciaven els responsables de Comissions Obreres, el departament de Salut no ha facilitat encara mascaretes FFP2. A més, les baixes entre professorat no s'estan substituint en la seva totalitat.

Matèries sense impartir

Els representants dels docents han denunciat, principalment, que aquesta situació els comporta un excés de feina i que, com a conseqüència, hi ha matèries que no es poden impartir per la manca d'especialistes. Insisteixen que aquests fets marcaran a tota una generació d'alumnes, i tot i que la intenció no és que aquests deixin d'assistir-hi, -ja que es troben en espais segurs-, sí que reivindiquen una urgent millora de les condicions.

Asseguren que s'hauria pogut preveure al llarg dels últims dos anys de pandèmia i reclamen solucions per a les problemàtiques que s'han generat a partir de la sisena onada.

Paraules clau:

Notícies relacionades