Back to top

La pandèmia no atura el Comerç Solidari Reus

Comerç Solidari Reus manté en peu la campanya pel 25 de novembre. Enguany, una setantena d'artistes formaran part de la proposta i decoraran els aparadors dels establiments que formen part de la iniciativa.

La campanya del Dia Internacional Contra la Violència Masclista del Comerç Solidari Reus no s'atura tot i la pandèmia. Una setantena d'artistes de la zona i establiments de la ciutat, s'han sumat a l'acció del 25 de novembre, a partir de la qual es decoraran diversos aparadors adherits a la iniciativa. L'acció artística començarà a partir del pròxim 4 de novembre i s'allargarà durant tot el mes.

El tancament de bars i restaurants no afecta la campanya de Comerç Solidari, ja que els establiments de restauració que s'havien compromès amb el projecte, apujaran la persiana.

comerç solidari

Les creacions artístiques estaran a la venda en format postal a un preu de tres euros i els diners recaptats, aniran destinats a l'associació Lligam Dona, implicada en l'ajuda de dones maltractades. Les obres també s'exposaran a l'aparador de la Creu Blanca del carrer de Sant Llorenç.

Paraules clau:

Notícies relacionades