Back to top

La Parròquia de Sant Francesc s'obre pel judici

La parròquia organitza una pregària cada dimarts i dijous per un judici just dels polítics independentistes empresonats.
La parròquia organitza una pregària cada dimarts i dijous per pregar en comunitat per a un judici just.

Abans de la manifestació, a dos quarts de vuit del vespre, una vintena de persones s'ha concentrat a la Parròquia de Sant Francesc, on cada dimarts al vespre i dijous al matí se celebrarà una pregària per a un judici just per als polítics empresonats. La iniciativa ha sorgit d'un grup de cristians de Sant Francesc, però s'hi sumen les altres parròquies de Reus.

Les pregàries es convocaran fins que s'acabi el judici del Porcès, amb la voluntat de pregar en comunitat per la veritat i la justícia en lloc de fer-ho individualment, i també de ser un suport espiritual per als presos.

"Volem pregar per un judici just i per totes les persones que hi intervindran. Ens sentim units amb ells i per tant, és una necessitat que hi hagi llum i que es resolguin els conflictes. Són situacions que ens fan patir molt", explica el rector de la parròquia de Sant Francesc d'Assís, Josep Maria Gavaldà.

Paraules clau: