Back to top

"La part sanitària marcarà el curs escolar"

El 27 d'agost es presentarà el protocol de tornada a l'aula, tal com ha explicat el director dels Serveis Territorials d'Educació a Tarragona, Jean Marc Segarra al Notícies de Canal Reus.

Queda poc més d'un mes perquè alumnat i professorat torni a l'escola. Ara bé, amb l'arribada de setembre, també hi ha la incògnita de saber com evolucionarà la pandèmia del coronavirus.

En aquest escenari, el director dels Serveis Territorials d'Educació a Tarragona, Jean Marc Segarra, ha apuntat que el curs escolar estarà marcat per part de Procicat i l'evolució sanitària. De fet, en una entrevista al Notícies de Canal Reus Segarra ha explicat que el 27 d'agost està previst que es presenti el protocol de retorn a les aules. Es tracta d'un document que permetrà tenir més clar encara com actuar davant cada situació. D'altra banda, ja s'ha acordat que tots els centres tindran un referent de l'àrea bàsica de salut, així com també un gestor covid per a cada escola o institut.

 

Segarra també ha puntualitzat que la ràtio es rebaixarà en els diferents cursos, per evitar aglomeracions d'alumnes i docents.

Paraules clau:

Notícies relacionades