Back to top

La Pasqua ja és aquí!

L'alcaldessa Sandra Guaita i la Colla Gegantera de Reus han estat els encarregats de serrar la setena i última cama de la Vella Quaresma.

Més enllà de les professons pels carrers i els aparadors de les pastisseries plens de mones, hi ha un tercer indicatiu per saber que la pasqua ja és aquí: que la Vella Quaresma perdi la seva setena i última cama. Aquest matí de Dimecres Sant, les Peixateries Velles s'han omplert d'infants i famílies que han volgut viure aquesta festa, que ha comptat amb música en directe.
 
El gran protagonista de la vetllada ha tornat a ser el Carni, el personatge carnavalesc que no pot entendre que la festa hagi acabat. Després d'animar el públic amb la seva alegria i el seu talent, s'ha adonat que només quedava una cama per tallar i que s'havia descuidat la serra a casa. En aquell moment ha demanat ajuda a l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i a la Colla Gegantera de la ciutat, que han estat els encarregats de deixar la vella sense cames.
 
Després de cantar diverses vegades allò de "Serra la vella un plat d'escudella, serra la velló un plat d'escudelló" i de demanar reforços per dur a terme la seva missió, la vella ja no té cames i oficialment la pasqua ja és aquí!

Paraules clau:

Notícies relacionades