Back to top

La passarel·la de la riera d'Alforja anirà a terra

La prioritat és tirar-la a terra per evitar que formi un tap en cas de noves pluges. Posteriorment, encara que no de forma prioritària, es reconstruirà. El consistori desconeix la data en què es faran les obres d'enderrocament.
riera

El pont que va cedir a causa de l'aiguat de finals d'octubre a la riera d'Alforja al seu pas per Cambrils serà derruït. Així ho afirmen fonts municipals, que apunten que es tracta d'una de les prioritats del consistori arran dels danys materials del temporal DANA. 

La voluntat és la de tirar a terra l'estructura per evitar que en cas de nous aiguats, el pont faci de tap i impedeixi que l'aigua pugui seguir el seu curs natural. Ara bé, la reconstrucció d'aquesta passarel·la haurà d'esperar, doncs no es tracta d'una tasca prioritària segons l'Ajuntament. Es dóna la circumstància que per sobre d'aquest pont hi passava una línia d'alta tensió d'Endesa, ja tallada, i que serà recol·locada un cop el nou pont estigui construït. Malgrat tot, no hi ha usuaris afectats per aquesta incidència. 

En aquests moments però, el consistori encara no té clar la data en què es començaran els treballs d'enderrocament d'aquesta passarel·la, tot i que assegura que es tracta d'obres prioritàries. 

Paraules clau:

Notícies relacionades