Back to top

La pastisseria Huguet sorteja una mona per recaptar fons pel Cor d'Arezzo

La butlleta premiada serà aquella que coincideixi amb les tres últimes xifres del sorteig de l'ONCE de Dijous Sant.

La Confraria La Verònica uneix esforços amb el forn de pa i pastisseria Huguet per posar en marxa una rifa solidària a favor del Cor d'Arezzo. Les butlletes del sorteig es podran adquirir al mòdic preu d'1€ tant a la pastisseria com a la parròquia de Sant Joan Baptista. El número premiat serà aquell que correspongui amb les tres últimes xifres del sorteig de l'ONCE de Dijous Sant.

Una mona a gust del guanyador

Tal com detalla en Ramon de la Fuente de la pastisseria Huguet, el guanyador de la mona podrà escollir aquest postre tradicional de Pasqua al seu gust. Una iniciativa inclosa dins dels actes de la Setmana Santa de la Confraria La Verònica que té com a propòsit impulsar el Cor d'Arezzo.

El Cor d'Arezzo

El Cor d'Arezzo està format per una quinzena de persones i només fa dos mesos que s'ha posat en marxa. Tal com explica el president del cor, Josep Ruiz, la rifa permetrà consolidar l'agrupació i apropar el cant coral a tota la ciutat. De fet, la parròquia de Sant Joan Baptista acollirà aquest 31 de març un concert del Cor d'Arezzo.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades