Back to top

La Pastoreta afronta amb il·lusió la propera temporada a 2a catalana

L'Escola de Futbol La Pastoreta ha començat els entrenaments de la pretemporada. Després d'haver ascendit a 2a Catalana, el club afronta amb ganes i il•lusió aquesta nova etapa. Així mateix, els seguidors del club podran gaudir d'un dels derbis més esperats a la ciutat de Reus: La Pastoreta contra el Club de Futbol Reddis.
Escola de Futbol La Pastoreta

L'Escola de Futbol La Pastoreta inicia la pretemporada i ho fa amb il·lusió. L'equip va ascendir a 2a Catalana després de proclamar-se vencedor contra el Futbol Montblanc. El conjunt groc-i-blanc ha començat els entrenaments i ho ha fet amb energia i moltes ganes de treballar.

L'entrenador de l'Escola de Futbol La Pastoreta, Joe Salvador, ha dit que "l'antic entrenador va fer un treball fabulós. Han aconseguit un ascens que era del tot inesperat i que no estava en el seu punt de mira. 3a catalana era una categoria molt consolidada per a ells però es prenen l'ascens com un regal".

El club intentarà afrontar el repte de mantenir la categoria amb jugadors de la casa. La plantilla es manté amb aquells que van participar en l'ascens del club. Les incorporacions seran principalment del juvenil i hi ha un nou fitxatge.

Joe Salvador, ha dit que "la idiosincràsia del club és que el gruix dels jugadors que va aconseguir l'ascens continuï i que es nodreixi de tots aquells que surten del juvenil. Només s'ha fitxat un jugador de la zona i no descartem fitxar a algú més".

Els seguidors del futbol podran gaudir del derbi protagonitzat per reusencs. Els jugadors de La Pastoreta s'hauran d'enfrontar amb el Club de Futbol Reddis, partit que esperen amb ganes de gaudir tant si es per guanyar com si és per perdre.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades