Back to top

La Pedals Non Stop recapta més de 3.000 euros per al càncer infantil

Una quantitat que s'ha aconseguit gràcies a la participació dels més de 350 esportistes que no van parar de fer rodar les seves bicicletes durant més de 5 hores el passat 8 de setembre a Cambrils.
La Pedals Non Stop recapta més de 3.000 euros per al càncer infantil

L'esdeveniment de cycling Pedals Non Stop ha recaptat un total de 3.200 euros per a la investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. Una quantitat rècord que s'ha aconseguit gràcies a la participació dels més de 300 esportistes que el passat 8 de setembre no van deixar de fer rodar les seves bicicletes durant més de 5 hores al Passeig de les Palmeres de Cambrils.

Des de l'associació ja estan treballant en la pròxima edició, en la que preveuen augmentar el nombre de places, després que enguany més d'un centenar de persones es quedessin sense plaça.

El president de l'Associació Solidària Non Stop, Martín Pagliano, assegura que el pròxim mes d'octubre també "estaran presents a la primera pedra que es col·locarà per a la construcció del nou Pediàtric Càncer Center" de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Cal recordar que aquesta sisena edició de la Pedals Non Stop ha estat tot un èxit solidari i ja s'ha consolidat com una cita obligatòria del municipi.

Paraules clau:

Notícies relacionades