Back to top

La penya de la loteria La Pastoreta guanya més de 1.700.000€

Gràcies a un ple al 15 a la travessa

La Penya Q84, de la Loteria la Pastoreta de Reus, es manté en ratxa i ha encertat l'únic ple al 15, un 14 i diversos altres encerts menors en la travessa d'aquest diumenge que han reportat més d'un milió set-cents mil euros a repartir entre les 400 persones que formen la penya.

El gran premi milionari assolit aquest cap de setmana a la travessa s'afegeix a un altre ple al 15 aconseguit el mes de març, diversos 14 i altres premis menors que fan que enguany ja s'apropi els 4 milions d'euros en premis.

Durant el cap de setmana, es van anar disputant els partits i complint progressivament els pronòstics marcats. El diumenge a 3/4 de 9 del vespre la Penya Q84 ja havia aconseguit el 14.

A les 9 del vespre començava el partit FC Barcelona - Vila-real i tots els penyistes estaven atents a la televisió i connectats per whatsapp per compartir l'experiència. Per aconseguir el ple al 15 el Barça havia de guanyar per 3 gols o més i el Vila -real no en podia marcar cap. A la mitja part el Barça dominava per 4-0 i ja hi havia mitja feina feta. Als penyistes els faltaven 45 minuts més de patiment i emoció en els que el Vila- real no podia marcar cap gol. A les 22:49 l'àrbitre pita final del partit al Camp Nou.

Aquest darrer gran premi ple al 15 a "La Quiniela" s'afegeix al llarg historial de grans premis milionaris que ha repartit Loteria La Pastoreta durant els darrers trenta anys en els jocs de "Loteria de Nadal i Niño", "Loteria", "Euromillones", "Primitiva" i "Bonoloto".

Paraules clau:

Notícies relacionades