Back to top

La Peppa Pig i companyia s'intal•len a Reus

L'aeroclub de Reus ha rebut una visita ben inusual aquest matí. Una sèrie de personatges de diferents dibuixos animats han aterrat a la pista reusenca, preparats per instal•lar-se a la capital del Baix Camp. A partir de divendres vinent i fins al juny, Pepa Pig i companyia oferiran espectacles dirigits al públic familiar.
Nino

La Peppa Pig, Ben&Holly, Power Rangers, Chloe, i Superwings són alguns dels personatges que faran estada a Reus fins al mes de juny. La companyia Creativos Educativos, juntament amb FiraReus, treballen conjuntament per portar espectacles familiars a la capital del Baix Camp. Els Power Rangers seran els encarregats d'estrenar la programació, que s'allargarà fins final de la propera primavera.  Així ho ha detallat Rafael Vázquez, membre de Creativos Educativos. El programa comença divendres vinent, seguirà  el 25 de novembre amb Peppa Pig, el 3 de març amb Ben&Holly, el 7 d'abril amb Superwing i el 3 de juny es tancarà la programació.

En el cas dels Power Ranger, l'actuació es defineix com un show interactiu en què es combinarà la representació i el material audiovisual. Aquest serà l'únic espectacle gratuït amb l'entrada de l'Exproreus. La resta tindran un preu de 15€ per persona, amb la possibilitat de comprar un abonament de quatre espectacles per 12€. Els menors de dos anys, per la seva part, no pagaran entrada. Aquesta és una aposta amb la qual FiraReus diversifica les seves activitats, tal com destaca Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus.

En tots els casos, l'auditori Gaudí es convertirà en l'escenari on tots els personatges tindran el seu moment de glòria i podran fer realitat els desitjos de moltes criatures.

Paraules clau: