Back to top

La plaça d'Anton Borrell serà la seu definitiva de l'acte de l'ANC per l'11S

La plaça d'Anton Borrell acollirà l'acte previst per l'11 de setembre de l'Assemblea Nacional Catalana que en principi s'havia de fer al passeig de Misericòrdia. Voler reforçar encara més les mesures de seguretat previstes inicialment ha fet que l'entitat hagi realitzat aquest canvi.

El bell mig del Parc de Sant Jordi, la plaça d'Anton Borrell, és la seu escollida per l'ANC per realitzar el seu acte de la Diada de Catalunya el pròxim divendres. L'augment de les mesures de seguretat han fet canviar la ubicació d'una manifestació que, primerament, era al passeig de Misericòrdia, davant de les diverses seus administratives que té l'estat a la ciutat de Reus.

Cartell 11S 2020

A bona part del veïnat de la zona no agradava que la celebració d'aquest esdeveniment es realitzés a la porta de casa seva. Aquest fet també ha influït en la decisió de l'entitat.

L'acte serà de petit format i tindrà un aforament limitat de 200 persones. Qui vulgui assistir a l'esdeveniment haurà d'inscriure's prèviament a través de la pàgina web de l'entitat. Un cop a dins, els assistents hauran de passar totes les mesures de seguretat: gel hidroalcohòlic, presa de la temperatura, cadires amb 2 metres de distància i mascareta posada.

Paraules clau:

Notícies relacionades